بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا با سس توت فرنگی

  • بازدید: 60
پاناکوتا با سس توت فرنگی

پاناکوتا با سس توت فرنگی

پاناکوتا با سس توت فرنگی

  1. طرز تهیه:


    لایه اول پودر ژله آلوورا ست که  با ژله توت فرنگی که برش های مکعبی زدم مخلوط کردم وداخل لیوان ریختم وبه صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببندد..
    لایه دوم...پاناکوتا
    شیر ۱ لیوان
    خامه یک پاکت
    شکر....۴ق غ
    پودر ژلاتین...۴ ق م(من ۲ ق ریختم)
    وانیل....۱/۴ ق چ
    ابتدا پودر ژلاتین رو با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا بن ماری بشه..بقیه شیر و شکر وخامه رو باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تا گرم بشه و جوش ریز بزند وبعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.وانیل را هم اضافه میکنیم وبعد شیر وژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم..وداخل لیوان میریزیم..
    لایه سوم..سس توت فرنگی
    توت فرنگی ۲۰۰ گرم
    شکر ۲ق غ
    نشاسته ذرت ۲ق م
    در صورت دلخواه ۱ق م پودر ژلاتین
    توت فرنگی وشکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود سپس به همراه نشاسته ذرت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود وبعدروی دسر بریزید ودوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.