بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ

  • بازدید: 66
کیک سفیده تخم مرغ

کیک سفیده تخم مرغ

کیک سفیده تخم مرغ

  1. مواد لازم:

    سفیده تخم مرغ ۹ عدد
    آرد ۶ پیمانه
    شکر ۳ پیمانه
    شیر ۲ پیمانه
    روغن مایع دو پیمانه 
    پکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
    وانیل یک قاشق چایخوری
    هل درصورت دلخواه نوک قاشق چایخوری


    طرز تهیه:


    ابتدا روغن و شکر را هم زده شیر به دمای محیط رسیده را کم کم اضافه نموده خوب مخلوط می کنیم بعد آرد بکینگ پودر وانیل و هل را باهم مخلوط کرده کم کم روی مواد الک کرده در یک جهت آرام آرام با لیسک مخلوط می کنیم . مایع را کنار گذاشته و سفیده ها را در ظرف جداگانه ای با همزن تا حدی که پف کرده و رد همزن باقی مانده و وقتی ظرف را بر می گردانیم نریزند می زنیم سپس آرام آرام سفیده ها را به مایع کیک اضافه کرده با لیسک در یک جهت بصورت دورانی خوب مخلوط می کنیم.در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۳۵ تا چهل دقیقه قرار می دهیم.
    در دقایق آخر با خلال پخت کیک را بررسی کرده و شعله بالا را هم روشن می کنیم.
    من کمی کرم کارامل روی کیک ریخته با میوه و خلال پسته تزیین کردم.
    نکته : می توانید به نسبت سفیده های موجود وقالبتان مواد دستور را نصف یا یک سوم کنید. با یک سوم این دستور یعنی با ۳ سفیده و... حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد در قالب کیک یزدی میتوان تهیه کرد.