بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان رولی ارده و گردو

  • بازدید: 62
نان رولی ارده و گردو

نان رولی ارده و گردو

نان رولی ارده و گردو

  1. مواد لازم:


    خمیر مایه..... ۱ ق غ
    روغن مایع..... ۱/۳ پیمانه
    آب ولرم...... ۱/۲ پیمانه
    شیر ......۱ پیمانه
     شکر........۳۵ گرم
     نمک.......۱ قاشق مرباخوری 
    آرد....... به مقدار لازم(خمیر کمی به دست بچسبد)
    سفیده تخم مرغ..... ۱ عدد
    رویه:
     زرده تخم مرغ ۱ عدد و ۱ ق غ شیر
    برای وسط خمیر:
    ۱۰۰گرم کره آب شده
    ۱/۲ پیمانه ارده
    گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه:


    ابتدا آب ولرم،  و۱ ق غ از شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه استراحت بدید.سپس شیر وروغن مایع  سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنیدوبعد آرد ونمک  را با کنترل بریزید و ورز بدید. باید قوام خمیر طوری باشد که کمی به دست بچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید تا خمیر عمل بیاد. از خمیر 10 چانه جدا کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت بدید. چانه ها را به اندازه بشقاب باز کنید و روی 5 چانه باز شده کره آب شده بزنید و روی هم بذارید و 15 دقیقه استراحت بدید سپس تا جایی که میتوانید باز کنید و از وسط برش بزنید...روی خمیر را ابتدا ارده  ریخته وبا قاشق پخش کنید و بعد گردو را بریزید. سپس از عرض برش های باریکی بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید بقیه چانه ها را هم به همین شکل آماده کنید و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که بپزید.