بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شنی شکلاتی

  • بازدید: 75
کیک شنی شکلاتی

کیک شنی شکلاتی

کیک شنی شکلاتی

  1. مواد لازم:


    3 تخم مرغ
    1 لیوان شکر
    1/2 پیمانه شیر
    1/2 پیمانه روغن مایع
    1 لیوان آرد
    وانیل
    10 گرم بکینگ پودر
    3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    1 لیوان شیر برای خیس کردن کیک
     


    مواد لازم برای پودینگ:


    1 لیتر شیر
    3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
    2 قاشق غذاخوری پر آرد
    1 لیوان شکر
    3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    80 گرم شکلات شیری
    1 قاشق مرباخوری کره
    وانیل

    1 بسته بیسکوییت کاکائویی ازون مستطیلی ها، پودر شده، برای روی پودینگ
     


    طرز تهیه:


    برای کیک، تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین تا رنگش روشن شه، شیر و روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بقیه موادم الک کنین روی مخلوط و با لیسک خوب زیرو رو کنین.داخل قالبی که چرب کردین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 30-35 دقیقه بپزین.
    برای پودینگ، همه مواد بجز شکلات، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بپزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارید و کره، وانیل و تکه های شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا خوب مخلوط شن.
    کیک رو از فر دربیارین و بزارین داغی اولش بره بعد وقتی گرمه ولی داغ نیست، با شیر ولرم، با قاشق همه جای کیکو خیس کنین، میتونین به مقدار دلخواه شیر استفاده کنین و همشو استفاده نکنید.
    بعد ازینکه کیک سرد شد، ولی نه خیلی زیاد، روش پودینگ ولرم مایل به گرم رو بریزین و یکنواخت کنید.بعد که خوب سرد شد، روش پودر بیسکوییت بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بعد که گرفت، ببرید و تزیین کنین.

    نکته:  هر لیوان 300 میلی لیتر است