بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفناج

  • بازدید: 130
کیک اسفناج

کیک اسفناج

کیک اسفناج

  1. مواد لازم:


    آرد دو و نيم ليوان
    تخم مرغ سه عدد
    شكر يك ليوان سر پر
    روغن نصف ليوان
    شير نصف ليوان
    بكينگ پودر يك ق غ
    پودر هل يك ق غ
    اسفناج پوره شده نصف ليوان
     


    طرز تهیه:


    ابتدا برگ اسفناج را شسته بعد در قابلمه اي آب جوشانده و اسفناج را توش ريخته و چند دقيقه ميجوشانيم بعد آبكش كرده و در آب يخ ريخته وبعد دوباره آبكش كرده تا آب اضافي آن برود
    بعد در ميكسر ريخته و ميكسش كرده و روغن و هل رو اضافه و دوباره زده

    تخم مرغ و شكر را با همزن برقي هم زده تا كرم و كشدار بشه بعد پوره آماده رو ريخته و يك دقيقه زده وبعد شير و بعد آرد و بكينگ پودر را كه سه بار الك كرديم اضافه وبا ليسك آروم و دورانى هم ميزنيم تا يكدست بشه
    قالب را چرب كرده و مايع رو ريخته
    و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه ميزاريم. 😋😋اين كيك خيلى خوشمزست
    و اصلا مزه اسفناج نميده