مواد لازم:
آرد دو و نيم ليوان
تخم مرغ سه عدد
شكر يك ليوان سر پر
روغن نصف ليوان
شير نصف ليوان
بكينگ پودر يك ق غ
پودر هل يك ق غ
اسفناج پوره شده نصف ليوان
طرز تهیه:
ابتدا برگ اسفناج را شسته بعد در قابلمه اي آب جوشانده و اسفناج را توش ريخته و چند دقيقه ميجوشانيم بعد آبكش كرده و در آب يخ ريخته وبعد دوباره آبكش كرده تا آب اضافي آن برود
بعد در ميكسر ريخته و ميكسش كرده و روغن و هل رو اضافه و دوباره زده
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي هم زده تا كرم و كشدار بشه بعد پوره آماده رو ريخته و يك دقيقه زده وبعد شير و بعد آرد و بكينگ پودر را كه سه بار الك كرديم اضافه وبا ليسك آروم و دورانى هم ميزنيم تا يكدست بشه
قالب را چرب كرده و مايع رو ريخته
و در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه ميزاريم. 😋😋اين كيك خيلى خوشمزست
و اصلا مزه اسفناج نميده