مواد لازم:
بیسکویت پتی بور 1بسته
کره 50 گرم
پنیر ماسکارپونه 1 بسته
خامه صبحانه 1بسته
شکر 8 قاشق
پودر ژلاتین دو قاشق
ژله پرتقال 1 بسته
طرز تهیه:
براي لايه پايين،صدگرم بيسكوييت رو خورد كردم و با پنجاه گرم كره ذوب شده مخلوط كردم و كف قالب ريختم و فشار دادم تا پرس بشه،،براي لايه سفيد خامه ای يك بسته پنير ماسكار پونه و يك بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمي با همزن زدم و دو قاشق مربا خوري پودر ژلاتين رو تو يك سوم پيمانه اب بن ماري كردم و بعد از خنك شدن به اين مايه اضافه كردم و مخلوط كردم و روي لايه بيسكوييت ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمي سفت بشه.براي لايه رويي یک بسته پودر ژله پرتقالیو آماده کردم و وقتی از دما افتاد ریختم رو لایه ی خامه ای و به مدت دو ساعت داخل یخچال گذاشتم.