بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شیرموز شکلاتی

  • بازدید: 186
کیک شیرموز شکلاتی

کیک شیرموز شکلاتی

کیک شیرموز شکلاتی

  1. مواد لازم:


    تخم مرغ درشت ۳عدد
    شیر ۲/۳ لیوان
    موز یکی و نصفی
    آرد ۲/۵لیوان 
    وانیل ۱/۳قاشق چایخوری 
    شکر ۱ونیم لیوان 
    نمک نوک قاشق چایخوری
    بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    روغن مایع ۲/۳لیوان 
    پودر کاکائو ۳قاشق غذاخوری پر
    پودر نسکافه یک قاشق غذا خوری
    آب داغ سه چهار قاشق غذا خوری. 
    قهوه یک قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:


    تمام موادتون رو از یخچال بیرون بذارین تا سرد نباشن و همدمای محیط باشن. فر رو روی ۱۸۰تنظیم کنین و روشن کنین. قالب کیکتون رو با روغن جداکننده کاملا بپوشونین و داخل فریزر قرار بدین.آرد و نمک و بکینگ پودر و پودرکاکائو و قهوه رو سه مرتبه الک کنین و کنار بذارین.
    تخم مرغها رو باشکر و وانیل بوسیله ی همزن اونقدر بزنین تا کرم رنگ بشن و حجمشون دوبرابر بشه.  شیر و موز رو داخل مخلوط کن بریزین و کاملا مخلوط کنین...به همراه روغن و پودر نسکافه که با پنج قاشق آب جوش حل کردین به مخلوط تخم مرغتون  اضافه کنین و با همزن باز هم بزنین تا یکدست بشن【یک دقیقه کافیه】.از اینجای کاردیگه از همزن برقی کار نکنین و فقط با لیسه یا همزن دستی کار رو ادامه بدین. آرد رو به آرومی اضافه کنین و با همزن دستی یا لیسه فقط به یک سمت هم بزنین تا کاملا آرد با مواد مخلوط بشه و هیچ گلوله ای داخلش نباشه.
    مواد رو توی قالب بریزین و قالب رو به آرومی روی سطح کارِتون دوسه بار بکوبین و داخل فر قرار بدین و با درجه ی ۱۸۰ به مدت چهل و پنج دقیقه کیک رو بپزین. بعد از این زمان با سیخ چوبی امتحان کنین و اگر پخته بود فر رو خاموش کنین و بگذارین کیک ده دقیقه داخل فر بمونه ...بعد بیرون بیاورید.

    نوش جان