بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نون خامه ای

  • بازدید: 185
نون خامه ای

نون خامه ای

نون خامه ای

  1. مواد لازم:

    ارد ۱۲۵ گرم
    اب ۲۰۰ میلی لیتر
    کره ۵۰ گرم
    شکر یک ق چ
    وانیل و بکینگ پودر هر کدوم یک هشتم ق چ
    تخم مرغ ۴ عدد


    طرز تهیه:


    اول از همه کره و شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و میزاریم رو شعله وهم میزنیم تا کره اب شود و به جوش بیاد 
    به‌محضی که ریز جوش زد به یه باره ارد رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم به این کار داغ زدن میگیم 
    مهمترین مرحله ی نون خامه ای همین داغ زدنه 
    بعد خمیر به صورت یه‌گوله وسط ظرف جمع میشه 
    بعد میزاریم کامل خنک شه 
    تخم مرغها رو تو ظرفی میشکنیم و با هم زن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد کم‌کم به خمیر اضافه میکنیم ودر اخر بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم 
    خمیرمون کشدار هس ‌، میریزیم تو قیف یه بار مصرف که سرش رو ماسوره شکوفه گذاشتیم بعد داخل سینی که کاغذ روغنی داره با فاصله میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه 
    بعد از این که از فر بیرون آوردین و خنک شد یه سوراخ ته نونتون ایجاد کنین و خامه فرم گرفته رو که تو قیف ریختین نون ها رو پر کنین 
    بعد اجازه بدین یکی دو ساعت داخل یخچال باشه تا خیسی خامه نوناتون و نرم کنه 
    من واسه روش گاناش درست کردم و کمی پودر پسته ریختم