بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

  • بازدید: 269
پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی

  1. مواد لازم:

    شیر 2 پیمانه
    خامه 100 گرم
    پودر ژلاتین ۱ق.غ خوری
    شکر یک سوم پیمانه
    پودرکاکائو 3 ق غ
    وانیل یک چهارم ق چ
     شکلات تخته ای 100 گرم
     


    مواد لازم:


    پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر سرد ميريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
    خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود.
    از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و شکلات تخته ای و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.ودر ظرف مورد نظرمون میریزیم من وسط دسرمو بیسکویت خورد شده اوریو گذاشتم وچون در قالب درست نکردم ژلاتینشو کمتر ریختم .