بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مینی پای توت فرنگی و بلوبری با کراست آرد کامل

  • بازدید: 140
مینی پای توت فرنگی و بلوبری با کراست آرد کامل

مینی پای توت فرنگی و بلوبری با کراست آرد کامل

مینی پای توت فرنگی و بلوبری با کراست آرد کامل

  1. مواد لازم برای کراست:


    ١و ١/٢ پيمانه آرد كامل مخصوص قنادي
    ١/٢ پيمانه كره سرد، خرد كنيد
    يه نيشگون نمك
    ١ ق غ شكر قهوه اي
    آب يخ 


    طرز تهیه:


    آرد، شكر، نمك و كره رو با نك انگشت يا تو غذاساز مخلوط كنيد بعد كم كم بهش آب يخ اضافه كنيد تا حالت خميري پيدا كنه. خميرو سلفون بپيچيد و براي ٣٠ دقيقه داخل يخچال استراحت بدين. بعد به قطر نيم سانت يا كمتر با وردنه باز كنيد و داخل قالب تارت فرم بدين  


    مواد لازم فيلينگ براي ٢ پاي ١٢ سانتي:


    ١ و ١/٢ پيمانه توت فرنگي 
    ١/٢ پيمانه بلوبري
    ٢ ق غ شكر قهوه اي
    ١ ق غ آرد نشاسته ذرت


    طرز تهیه:


    مواد فيلينيگ رو مخلوط كنيد. توت فرنگي هارو روي خمير تارت كه تو قالب فرم دادين بچيند و روش بلوبري ها رو بچينيد و با بقيه خمير روشو تزيين كنيد روي خمير رو با كمي شير براش كنيد
    پاي ها رو داخل فري كه با ١٨٠ درجه س گرم كردين قرار بدين تا خمير طلايي بشه و مواد فيلينگ شروع به حباب زدن كنه