مواد لازم:
۱ و ۱/۲ پیمانه پوره کدو حلوایی
۱ پیمانه شیره افرا یا هر شیرین کننده ای که ترجیح میدین
۱/۲ پیمانه ماست یونانی
۱۰۰ گرم شکلات تلخ
۲ ق غ کره
۲ ق غ پودر کاکائو
۳ تخم مرغ
۲ ق چ دارچین
۱/۴ ق چ زنجبیل
۱/۴ ق چ جز هندی
۱/۸ ق چ میخک
۱/۸ ق چ آل اسپایس
خمیر پای یک بسته
طرز تهیه:
فر رو با ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر پای رو داخل قالب فرم بدین و بذارید تو یخچال
پوره کدو، ماست، ۱/۲ پیمانه شیره افرا، ۲ تخم مرغ و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید
شکلات و کره رو روی بخار آب ذوب کنید و ۱/۲ پیمانه شیره افرا، یک تخم مرغ، پودر کاکائو و
۱/۳ ترکیب کدو رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲/۳ مخلوط کدو رو داخل قالب بریزید، بعد مخلوط شکلاتی رو اضافه کنید و بعد بقیه مخلوط کدو رو به صورت لکه هایی روی شکلات بریزید. با حرکت دادن خلال دندون یا نوک چاقو روش طرح بندازید. پای رو برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه یا تا زمانی که کراست طلایی بشه و وقتی قالب رو تکون میدین، فیلینگ تکون نخوره داخل فر بپزید.
اجازه بدین کاملا خنک شه بعد برش بزنید و در یخچال نگهداری کنین