طرز تهیه:
یه بسته ژله بلوبری و طبق دستورش درست کردم بعد ریختم تو این ظرفم روشم انار دون کرده ریختم انارا میاد روی ژله و زیباتر میشه.گذاشتم تو یخچال تا ببنده تو این فاصله یک و نیم لیوان شیر و با دو تا قاشق غذاخوری کسترد و دو قاشق شکر مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت تند تند همزدم تا قوام بیاد تا جایی که شبیه ماست بشه بعد 1 ق چ ژلاتین و با 2 تا قاشق اب بن ماری کردم ریختم توی کسترد وقتی سرد شد ریختم روی ژله و گداشتم یخچال.اگر دوست داشتید کسترد حالت پودینگی داشته باشه پودر ژلاتینو حذف کنید.
این مقدار برای سه تا از این ظرفها کافیه.
کسترد یا کاسترد را میتونید از سوپر مارکتها تهیه کنید.