بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک گردویی

  • بازدید: 54
کیک گردویی

کیک گردویی

کیک گردویی

  1. مواد لازم:


    کره ی به دمای محیط رسیده 150 گرم
    آرد 125 گرم 
    گردو چرخ شده 130 گرم 
    ب ک دو ق چ 
    شکر 1 پ 
    تخم مرغ 6 عدد 
    وانیل نصف ق چ 


    طرز تهیه:


    زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده رو حسابی میزنیم
    شکر و کره و وانیل رو خوب میزنیم و زرده ها را دانه دانه و هر کدام را یک دقیقه میزنیم آرد و ب ک پودر گردو را مخلوط و الک میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم و دورانی میزنیم در آخر هم سفیده رو فولد میکنیم در فر با دمای 170 به مدت 45 دقیقه