بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خنفروش

  • بازدید: 105
خنفروش

خنفروش

خنفروش

  1. طرز تهیه:


    دو پيمانه آرد،، نصف پيمانه آرد برنج نرم و معطر ( سعي كنيد آرد برنجتون حتما مطلوب و نرم باشه و از برنج محلي استفاده شده باشه ) 
    بكينگ پودر يك ق غذا خوري،، شير خشك نيدو سه ق غذا خوري،، همه ي اينها را سه مرتبه الك كنيد و با هم مخلوط و كنار بگذاريد.

    در ظرفي ديگر سه عدد تخم مرغ را با يك پيمانه شكر با دور تند همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود،، موقع همزدن يك ق مرباخوري هل آسياب شده را بهش اضافه كنيد تا بوي تخم مرغها رو بگيره،،،حالا سه چهارم پيمانه روغن هم اضافه و يك دقيقه هم بزنيد ،، سه چهارم پيمانه گلاب هم اضافه و يك دقيقه ديگر هم بزنيد،،، همزن را كنار گذاشته و مواد خشك  را اضافه و با ليستك هم بزنيد تا مايه يكدستي بدست بياد ، از همزدن زياد بپرهيزيد ،،، دستگاه بسكويت ساز را كمي چرب و گرم كنيد و قالباش را با مواد پر كنيد تا درست بشه،،، سري اول شايد هفت دقيقه طول بكشه ولي سري هاي بعد زودترپخته ميشه / اين شيريني حالت كيكي داره با عطر گلاب و آرد برنج و لقمه اي هم هستش كه خيلي مناسب مهموني و خوردن بچه ها