بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بانوفی پای

  • بازدید: 90
بانوفی پای

بانوفی پای

بانوفی پای

  1. مواد لازم:


    بیسکوییت ساقه طلایی  دوبسته
    کره  ۲۰۰گرم
    شکر  یک لیوان
    کره برای کارامل  ۵۰گرم
    خامه صبحانه  ۱۰۰گرم
    موز  به میزان لازم
    خامه فرم گرفته به میزان لازم
     


    طرز تهیه:


    بیسکوییت و بریزید تو غذاساز پودر بشه،بعد ۲۰۰گرم کره سرد یخچالی و مکعبی خرد کنید و  بهش اضافه کنید و دوباره تو غذاساز مخلوط کنید تا کره جذب بیسکوییتها بشه،بعد مواد و کف قالب پای با قاشق پرس کنید،همچنین دیواره هارو.بذارید یخچال تا سفت بشه و خودش و بگیره.
    بعد تو یک قابلمه متوسط یک لیوان شکر بریزید ،با شعله متوسط بذارید تا شکر ذوب بشه،از دورش شروع میکنه به ذوب شدن ،به هیچ وجه از قاشق برای هم زدن شکر استفاده نکنید،قابلمه رو تکون بدید و بچرخونید تا تمام شکرها ذوب بشه،شعله رو کم کنید،خامه صبحانه رو  تو ظرفی روی شعله هم بزنید تا گرم بشه،بعد به شکر ذوب شده اضافه کنید،این مرحله خیلی حساسه شکر بعد اضافه شدن خامه چون بینهایت داغه ،شدید میجوشه،به همین خاطرگفتم قابلمه متوسط بردارید که دستهاتون نسوزه بعد اضافه کردن خامه،بعد پنجاه گرم کره رو اضافه کنید و هم بزنید،قوام که اومد از روشعله بردارید.
    بعد که کمی خنک شد بریزید روی مواد بیسکوییتی ،خلال پسته بریزید،البته دستور اصلی نداره،من سلیقه ای ریختم،بعد موز حلقه شده ،بعد خامه فرم گرفته قنادی و روش شکوفه بزنید،روی خامه میتونید شکلات تلخ رنده کنید،من پودر کاکائو الک کردم.