بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله انار

  • بازدید: 107
پاناکوتا وانیلی با ژله انار

پاناکوتا وانیلی با ژله انار

پاناکوتا وانیلی با ژله انار

  1. مواد لازم:


    شير : ٣ ليوان
    شكر : ٥ ق غ
    وانيل : نصف ق چ
    خامه صبحانه : نصف ليوان
    پودرژلاتين : ٣ ق غ


    طرز تهیه:


    ابتدا نصف ليوان شير را با ژلاتين مخلوط كرده وروي بخار كتري گذاشته تا بن ماري شود( حل و شفاف شود)
    بقيه شيررابا شكر مخلوط كرده روي حرارت گذاشته تا حدي كه شكرحل شود و نيازي به جوش آمدن نيست شعله راخاموش كرده كمي كه خنك شد وانيل وژلاتين را اضافه و مخلوط كنيد خامه را كمي همزده تا شل شود چند قاشق از مخلوط شير را به آن اضافه و همزده تاخامه هم دماي شير شود( خامه بريده بريده نشود).
    اكنون خامه را داخل بقيه مواد ريخته و مخلوط مي كنيم و به اندازه ٢ الي ٣ سانتيمتر داخل قالب از قبل كمى  چرب شده مي ريزيم ودريخچال گذاشته تا ببندد و خودشو بگيره.