مواد لازم:
شير : ٣ ليوان
شكر : ٥ ق غ
وانيل : نصف ق چ
خامه صبحانه : نصف ليوان
پودرژلاتين : ٣ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا نصف ليوان شير را با ژلاتين مخلوط كرده وروي بخار كتري گذاشته تا بن ماري شود( حل و شفاف شود)
بقيه شيررابا شكر مخلوط كرده روي حرارت گذاشته تا حدي كه شكرحل شود و نيازي به جوش آمدن نيست شعله راخاموش كرده كمي كه خنك شد وانيل وژلاتين را اضافه و مخلوط كنيد خامه را كمي همزده تا شل شود چند قاشق از مخلوط شير را به آن اضافه و همزده تاخامه هم دماي شير شود( خامه بريده بريده نشود).
اكنون خامه را داخل بقيه مواد ريخته و مخلوط مي كنيم و به اندازه ٢ الي ٣ سانتيمتر داخل قالب از قبل كمى چرب شده مي ريزيم ودريخچال گذاشته تا ببندد و خودشو بگيره.