مواد لازم برای شربت:
شکر......یک لیوان
آب......یک لیوان
هل.......۵ عدد
گلاب.......دو ق غ خوری
زعفران
طرز تهیه:
آب و شکر و هل و زعفران را بزارید بجوشد تا کمی غلیظ شود در آخر کمی گلاب بریزید وقتی به غلظت لازم رسید بزارید تا کاملا سرد شود.
مواد لازم:
تخم مرغ........۲ عدد
ماست چکیده......سه ق غ خوری
آرد.......۳ ق غ خوری
زعفران آب زده غلیظ....... یک ق غ خوری
پودر هل........نصف ق چ خوری
نمک.........کمی
بکینگ پودر......نصف ق چ خوری
میتونید کمی وانیل هم بزنید
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید و بعد باقی مواد و اضافه کنید و کاملا هم بزنید
تابه را روی گاز بزارید (زیرش شعله پخش کن بزارید)
روغن بریزید و بزارید تا داغ شود
حالا نصف مواد و بریزید کمی که خودشو گرفت مواد میانی را بریزید(سلیقه ای میتونید هر مغزی دوست دارید بریزید من گردو و پسته ریختم به همراه دارچین و کمی پودر هل)
و بعد لایه رویی را بریزید درشو بزارید تا کامل خودشو بگیرد
حالا برش گردونید تا اونطرفش هم کاملا طلایی شود
از روی حرارت بردارید و شهد سرد شده را بریزید و کمی بهش زمان بدین تا شهد به خوردش برود
و بعد با هر چی دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید