بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خاگینه تبریزی تو پر (قیقاناخ)

  • بازدید: 132
خاگینه تبریزی تو پر (قیقاناخ)

خاگینه تبریزی تو پر (قیقاناخ)

خاگینه تبریزی تو پر (قیقاناخ)

  1. مواد لازم برای شربت:


    شکر......یک لیوان
    آب......‌‌‌یک لیوان
    هل.......۵ عدد
    گلاب.......دو ق غ خوری
    زعفران 


    طرز تهیه:


    آب و شکر و هل  و زعفران را بزارید بجوشد تا کمی غلیظ شود در آخر کمی گلاب بریزید وقتی به غلظت لازم رسید بزارید تا کاملا سرد شود.


    مواد لازم:

    تخم مرغ...‌‌‌‌‌.....۲ عدد
    ماست چکیده......سه ق غ خوری
    آرد.......‌۳ ق غ خوری
    زعفران آب زده غلیظ....... یک ق غ خوری
    پودر هل........نصف ق چ خوری
    نمک.........کمی
    بکینگ پودر......نصف ق چ خوری
    میتونید کمی وانیل هم بزنید


    طرز تهیه:


    ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید و بعد باقی مواد و اضافه کنید و کاملا هم بزنید 
    تابه را روی گاز بزارید (زیرش شعله پخش کن بزارید)
    روغن بریزید و بزارید تا داغ شود 
    حالا نصف مواد و بریزید کمی که خودشو گرفت مواد میانی را بریزید(سلیقه ای میتونید هر مغزی دوست دارید بریزید من گردو و پسته ریختم به همراه دارچین و کمی پودر هل)
    و بعد لایه رویی را بریزید درشو بزارید تا کامل خودشو بگیرد
    حالا برش گردونید تا اونطرفش هم کاملا طلایی شود 
    از روی حرارت بردارید و شهد سرد شده را بریزید و کمی بهش زمان بدین تا شهد به خوردش برود
    و بعد با هر چی  دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید