طرز تهیه:
نصف ق غ پودر ژلاتین رو با ۳ ق غ آبجوش حل کرده بن ماری میکنیم وقتی ژلاتین با آب جوش بن ماری بشه شفاف و بدون کدری خواهد بود ژلاتین بن ماری رو به ۱ لیوان شیر اضافه کرده بهش نصف ی بستنی وانیلی اگه بزرگهس از کوچیکا ی دونه کامل اضافه کرده همش میزنیم. ۳ ق غ شیر عسل ریخته داخل جامهامون میریزیم و میزاریم داخل یخچال تو خوب بسته شه و بعد تزیین این مقدار دو تا جام میده .البته کرمها حالت پوک و به اصطلاح شبیه لخته تخم مرغ هستن و یا میشه گف شبیه کرم کاسترد