بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک بالرین یخچالی

  • بازدید: 152
کیک بالرین یخچالی

کیک بالرین یخچالی

کیک بالرین یخچالی

  1. مواد لازم:


    شیر 3پیمانه
    شکر1+یک سوم پیمانه
    ارد سفید دو ق غ
    نشاسته ذرت یک ق غ
    پودرکاکایو5ق غ
    کره یک بسته 50گرمی 
    بیسکوییت پتی بور یا اناتا کائویی دوبسته و ساده هم‌دو بسته که من هر ۴ بسته را وانیلی استفاده کردم 


    طرز تهیه:


    ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده (ارد.نشاسته.کاکائو.شکر)
    چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید
    مواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید تا کمی مواد حرارتش کم بشه
    حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وبه دلخوه تزیین کنید بهتره که یک‌شب تو یخچال استراحت کنه 
    من کرم‌شانتی تو یخچال داشتم‌با کمی شیر مخلوط کردم و اول با دور کند بعد با دور تند زدم تا فرم بگیره روی کیک یخچالی رو پوشوندم بعدم روش گاناش ریختم