بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر عربی

  • بازدید: 75
دسر عربی

دسر عربی

دسر عربی

  1. مواد لازم:

    شير پنج ليوان

    كرم كارامل دو بسته

    بيسكوييت پتي بور چهل عدد

    پودر ژلاتين يك ق غ

    پودر نسكافه دو ق غ

    خامه ي صبحانه(براي مخملي شدن دسر استفاده كردم ميتونيد استفاده نكنيد)دو ق غ

    موز دو عدد

    شكلات چيپسي نصف پيمانه

    خلال پسته ي تازه به مقدار دلخواه(ميتونيد بجاي پسته از گردو استفاده كنيد)


    طرز تهیه:

    ابتدا كرم كارامل را با چهار ليوان شير روي حرارت قرار بديد تا خوب كرم كارامل حل بشه و بعد از جوش اومدن كمي كه گذشت از روي حرارت برداريد،مواد رو با بيسكوييت و موز و نسكافه و خامه داخل ميكسر بريزيد و خوب بزنيد تا مواد مخلوط شوند،يك ليوان شير روي حرارت بذاريد تا خوب داغ شود و پودر ژلاتين را با شير مخلوط كنيد تا كاملا حل شود و داخل دسر ريخته و باز خوب بزنيد تا يكدست شود،كمي كه خنك شد خلال پسته و شكلات چيپسي رو اضافه كنيد و با دست هم بزنيد مخلوط كه شد داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت سه تا چهار ساعت اجازه بديد ببنده و داخل ظرف مورد نظر برگردونيد،براي تزيين از خامه ي فرم گرفته استفاده كردم.