بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تاتلی انار لیوانی

  • بازدید: 96
تاتلی انار لیوانی

تاتلی انار لیوانی

تاتلی انار لیوانی

  1. مواد لازم:


    بیسکوییت لیدی فینگر
    شیر برای خیس کردن بیسکوییت
    انار دانه شده
    مواد لازم برای کرم:
    1 لیتر شیر
    1 لیوان شکر
    3 قاشق غذاخوری پر نشاسته
    2 پاکت وانیل شکری(10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
    1 عدد تخم مرغ
    1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
    برای سس انار:
    1 کاسه انار
    حدود 2 لیوان آب( تا جایی که روی انار بیاد)
    2 قاشق غذاخوری شکر
    2 قاشق غذاخوری نشاسته


    طرز تهیه:


    بیسکوییت لیدی فینگر را از وسط نصف کنید و در شیر بزنید و داخل لیوان ها بذارید، دانه های انار را لابلای بیسکوییت ها بریزید. برای کرم  شیر، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید. نزدیک به زمان برداشتن از روی اجاق وقتی که غلیظ شد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید و چند دقیقه دیگر بپزید سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. وقتی خنک شد خامه را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. و یک سوم لیوان را با کرم پر کنید .
    برای سس انار یک کاسه انار پوره شده که از صافی رد کردید را داخل قابلمه کوچکی بریزید و آب را به مقداری که روی انار بیار بریزید(مقدار انار دقیق گفته نشده هر مقدار پوره داخل قابلمه ریختید آب روی پوره بیاد خیلی زیاد نشود، شما با 1.5_1 لیوان انار آماده کنید و آب را همانطور که گفته شده بریزید). شکر و نشاسته را اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید بپزید وقتی غلیط شد از روی اجاق بردارید و داخل لیوان ها بریزید. سپس داخل یخچال بذارید خنک شود و سرد سرد سرو کنید