بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر انجیر

  • بازدید: 138
دسر انجیر

دسر انجیر

دسر انجیر

  1. مواد لازم:


    شیر ۱ لیتر 
    شکر ۷ قاشق غذاخوری
    انجیر خشک ۸ عدد
    نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
    کره ۱ قاشق غذاخوری پر 
    وانیل


    طرز تهیه:


    انجیرها رو بشورین و به مدت ده دقیقه توی آب جوش قرار بدین. بعد از ۱۰ دقیقه آب رو دور بریزین و انجیرها توی غذاساز ریخته و کامل پوره کنین.
    شیر سرد و نشاسته و شکر رو توی یه قابلمه بریزین و نشاسته رو توی شیر حل کنین بعد قابلمه رو روی حرارت بذارین.
    مرتب هم بزنین تا مخلوط به جوش بیاد.
    کره و پوره انجیر رو هم اضافه کنین و‌مرتب هم بزنین تا مخلوط به غلظت فرنی برسه. وقتی به غلظت لازم رسید، شعله رو خاموش و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین.
    دسر روی توی کاسه های کوچیک سرو بزنین و بذارین تا کامل خنک بشه.بعد از اینکه خوب خنک شدن، تا زمان سرو توی یخچال بذارینشون.
    نکته:اگر مایل باشین،میتونین از مقدار انجیر بیشتری توی دشسر استفاده کنین.