مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
شکر ۷ قاشق غذاخوری
انجیر خشک ۸ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری پر
وانیل
طرز تهیه:
انجیرها رو بشورین و به مدت ده دقیقه توی آب جوش قرار بدین. بعد از ۱۰ دقیقه آب رو دور بریزین و انجیرها توی غذاساز ریخته و کامل پوره کنین.
شیر سرد و نشاسته و شکر رو توی یه قابلمه بریزین و نشاسته رو توی شیر حل کنین بعد قابلمه رو روی حرارت بذارین.
مرتب هم بزنین تا مخلوط به جوش بیاد.
کره و پوره انجیر رو هم اضافه کنین ومرتب هم بزنین تا مخلوط به غلظت فرنی برسه. وقتی به غلظت لازم رسید، شعله رو خاموش و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین.
دسر روی توی کاسه های کوچیک سرو بزنین و بذارین تا کامل خنک بشه.بعد از اینکه خوب خنک شدن، تا زمان سرو توی یخچال بذارینشون.
نکته:اگر مایل باشین،میتونین از مقدار انجیر بیشتری توی دشسر استفاده کنین.