بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ماربلد برانیز

  • بازدید: 185
کیک ماربلد برانیز

کیک ماربلد برانیز

کیک ماربلد برانیز

  1. مواد لازم برای قسمت شکلاتی:


    ▫️شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
    ▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    ▫️تخم مرغ ۴ عدد
    ▫️کره ۱۵۰ گرم
    ▫️شکر ۱۵۰ گرم
    ▫️آرد ۱۵۰ گرم
    ▫️گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
    ▫️وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
    ▫️بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
     


    مواد لازم برای قسمت پنیری:


    ▪️آرد ۴۰ گرم
    ▪️شکر ۱۰۰ گرم
    ▪️کره ۵۰ گرم
    ▪️پنیر خامه ای( ماسکار پونه) ۲۰۰گرم
    ▪️تخم مرغ ۲ عدد
    ▪️وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل را خوب با همزن بزنید تا سبک شود .
    شکلات وکره و پودرکاکائو را با هم بن ماری کنید وخوب یکدست کنید این مواد شکلاتی راهم به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید و دوباره با همزن کمی بزنید،

    🔸بعد گردوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره کمی با همزن بزنید،بعد آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنیدو در حد مخلوط شدن با همزن بزنید و کناری بگذارید و لایه ی پنیری را آماده کنید.
    برای لایه پنیری پنیر و کره و شکر را خوب با همزن بزنید تا سبک وکرمی شود 

    🔸و بعد وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر باز با همزن بزنید و درآخر آرد را روی آن الک کرده و کمی با همزن میزنیم.
    قالب را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بذارید و ابتدا نصف مایه شکلاتی را در قالب ریخته سپس نصف مایه پنیری را روی آن ریخته دوباره مایه شکلاتی و در آخر مایه پنیری را ریخته و با خلال دندان روی کیک طرح ایجاد میکنیم و
    در فری که از یه ربع قبل با ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت  ۵۰ دقیقه بگذارید سپس پخت کیک را با خلال دندان تست کنید .

    ♦️اگه خواستید میتونید گردو را حذف کنید یا مقدارشو کم و زیاد کنید.