مواد لازم برای قسمت شکلاتی:
▫️شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️کره ۱۵۰ گرم
▫️شکر ۱۵۰ گرم
▫️آرد ۱۵۰ گرم
▫️گردو خرد شده ۱/۲پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
▫️بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای قسمت پنیری:
▪️آرد ۴۰ گرم
▪️شکر ۱۰۰ گرم
▪️کره ۵۰ گرم
▪️پنیر خامه ای( ماسکار پونه) ۲۰۰گرم
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل را خوب با همزن بزنید تا سبک شود .
شکلات وکره و پودرکاکائو را با هم بن ماری کنید وخوب یکدست کنید این مواد شکلاتی راهم به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل اضافه کنید و دوباره با همزن کمی بزنید،
🔸بعد گردوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره کمی با همزن بزنید،بعد آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنیدو در حد مخلوط شدن با همزن بزنید و کناری بگذارید و لایه ی پنیری را آماده کنید.
برای لایه پنیری پنیر و کره و شکر را خوب با همزن بزنید تا سبک وکرمی شود
🔸و بعد وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر باز با همزن بزنید و درآخر آرد را روی آن الک کرده و کمی با همزن میزنیم.
قالب را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بذارید و ابتدا نصف مایه شکلاتی را در قالب ریخته سپس نصف مایه پنیری را روی آن ریخته دوباره مایه شکلاتی و در آخر مایه پنیری را ریخته و با خلال دندان روی کیک طرح ایجاد میکنیم و
در فری که از یه ربع قبل با ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید سپس پخت کیک را با خلال دندان تست کنید .
♦️اگه خواستید میتونید گردو را حذف کنید یا مقدارشو کم و زیاد کنید.