مواد لازم:
آرد:320گرم
پودر کاکائو 30 گرم
مارگارين (كره گياهي): 250 گرم
زرده تخم مرغ: دو عدد
پودر قند: 125 گرم
وانيل: 1/8 قاشق چايخوري
طرز تهیه:
مارگارين را با پودر قند مخلوط كرده، بعد از اين كه خوب مخلوط شد، زرده تخممرغها را به آن اضافه ميكنيم. وانيل و آرد و پودر کاکائو را به مواد فوق افزوده و در حد مخلوط شدن ورز ميدهيم. خمير را حداقل به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت داده، بعد از يخچال خارج كرده و كمي ورز ميدهيم. سپس خمیر را باز کرده و قالب میزنیم.
طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار ميدهيم تا در زمان 15تا20 دقیقه پخته شود. بعد از سرد شدن داخلش دنت ریختم و با تکه های خلال پسته تزیین کردم.