بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کاکایویی با رویه دنت

  • بازدید: 76
شیرینی کاکایویی با رویه دنت

شیرینی کاکایویی با رویه دنت

شیرینی کاکایویی با رویه دنت

  1. مواد لازم:


    آرد:320گرم 
    پودر کاکائو 30 گرم
    مارگارين (كره گياهي): 250 گرم 
    زرده تخم مرغ: دو عدد
    پودر قند: 125 گرم 
    وانيل: 1/8 قاشق چايخوري


    طرز تهیه:


    مارگارين را با پودر قند مخلوط كرده، بعد از اين كه خوب مخلوط شد، زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه مي‌كنيم. وانيل و آرد و پودر کاکائو  را به مواد فوق افزوده و در حد مخلوط شدن ورز مي‌دهيم. خمير را حداقل به مدت نيم ساعت در يخچال استراحت داده، بعد از يخچال خارج كرده و كمي ورز مي‌دهيم. سپس خمیر را باز کرده و قالب میزنیم.
     طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت قرار مي‌دهيم تا در زمان 15تا20 دقیقه پخته شود. بعد از سرد شدن داخلش دنت ریختم و با تکه های خلال پسته تزیین کردم.