مواد لازم:
کره ۱۵۰گرم
پودر کاسترد ۷۵گرم
آرد قنادی ۱۴۰گرم
شکر آسیاب شده ۶۰گرم
وانیل نصف ق.چ
بیکینگ پودر یک ق.چ سرخالی
رنده پوست پرتقال یک ق.غ سرخالی
طرز تهیه:
فر و رو دمای ۱۷۰درجه گرم کنید.
کره نرم شده و به دمای محیط رسیده رو با وانیل و پودر شکر بزنید تا سبک و پوک و سفید بشه،حدود سه دقیقه،بعد رنده پوست پرتقال و اضافه کنید،بعد آرد و بیکینگ پودر و پودر کاسترد و بریزید تو الک و کم کم به مواد کره ای اضافه کنید و با لیسک هم بزنید،بعد با نوک انگشت یه ورز کوچولو بدید تا خمیر جمع بشه،زیاد ورز ندید ،روغن میندازه.
از مواد به اندازه ده گرم بردارید و تو دست گرد کنید،بذارید تو سینی،با چنگال میوه خوری فشار بدید تا طرحش بیفته و صاف بشه،زیاد فشار ندیدا،ده گرم اندازه بسیار مناسبیه،میره تو فر بزرگتر میشه.
بذارید تو فر طبقه وسط به مدت پانزده الی ۲۰دقیقه،زیرش کمی تغییر رنگ بده.دمای فرها فرق داره،پس مواظب باشید نسوزه یا نپخته نشه.
این مقدار مواد ۳۵عدد شیرینی میده.