بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای زرشک

  • بازدید: 107
مربای زرشک

مربای زرشک

مربای زرشک

  1. مواد لازم:


    زرشک تازه سیصد گرم
    شکر هفتصد گرم
    اب دو پیمانه
    وانیل کمی


    طرز تهیه:


    اول از همه زرشکامونو تمیز میکنیم بعد خیس میکنیم و  میشوریم و میزاریم ابش بره... بعد میریم سراغ شهدش... شکر و اب رو داخل قابلمه ی لعابی میریزیم و میزاریم روی حرارت تا قوام بیاد و بعد زرشکارو اضافه میکنیم به شهد قوام اومده و میزاریم فقط پنج دقیقه بجوشه زرشکارو که اضافه کردیم اصلا هم نمی زنیم و بعد پخت فقط با قاشق چوبی هم میزنیم و بعد زیرشو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم و میزاریم یه شب تا صبح تو همون قابلمه بمونه... بعدشم امادس به همین راحتی...