مواد لازم:
آرد ۱۷۰گرم
روغن جامد۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
گلاب یه قاشق غذا خوری .
وانیل نصف قاشق چایخوری .
زعفران دو قاشق غذاخوری .
.
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم .
بعد آرد الک کرده بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم
بعد از موادمون به اندازه فندق بر میداریم با دست مثل گردی فندق شکل میدیم بعد با شکوفه مینا روشون قالب میزنیم .
دمای فر هر کس متفاوت .
من دمای فر رو روی ۱۷۰ به مدت یه ربع گذاشتم