بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاب کیک پرتقالی

  • بازدید: 99
کاب کیک پرتقالی

کاب کیک پرتقالی

کاب کیک پرتقالی

  1. مواد لازم:


    ▫️تخم مرغ ۲ عدد
    ▫️آرد ۸ ق غ 
    ▫️روغن ۸ ق غ 
    ▫️شکر ۶ ق غ
    ▫️آب پرتغال ۶ ق غ 
    ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
    ▫️رنده پوست پرتغال ۱ ق م
     


    طرز تهیه:


    🔸تخم مرغ ها رو با شکر بمدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی مخلوط کرده و بعد رنده پوست پرتغال و آب پرتغال و روغن رو اضافه کرده و از این به بعد با لیسک بقیه مواد رو مخلوط میکنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شدند آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و داخل فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ می گذاریم.