مواد لازم:
▪️بیسکوییت ساقه طلایی ۳بسته
▪️خامه ۵۰۰ گرم
▪️پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
▪️شکر یک پیمانه
▪️شیر یک لیوان
▪️ژلاتین ۴ ق غ در ۱ فنجان آب بنماری شود
▪️دارچین ۲ ق غ پر
▪️کره ۳۰۰گرم
طرز تهیه:
🔸بیسکویت رو آسیاب میکنیم تا پودر بشه و دارچین و کره آب شده رو اضافه میکنیم(البته کره داغ نباشه که بیس کار سفت میشه)میذاریم داخل یخچال.
🔸خامه و شکر رو با همزن میزنیم و شیر و بعد پنیر و بعد ژلاتین بنماری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم..
من مواد رو با رنگ خوراکی دو رنگ کردم و بصورت زبرا ریختم.