بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی

  • بازدید: 84
کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی

  1. مواد لازم:


    کره 100 گرم 
    کره بادام زمینی 120 گرم 
    شکر سفید 70 گرم 
    شکر قهوه‌ای 70 گرم 
    تخم مرغ 1 عدد 
    شیر 2 قاشق سوپخوری 
    وانیل کمی 
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 
    ارد 225 گرم 
    نمک 1 پینچ 


    طرز تهیه:


    کره، کره بادام زمینی و شکرها رو با همزن خوب می زنیم تا سبک و نرم شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده، بعد از مخلوط شدن، شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم، از مواد به اندازه گلوله های کوچکی برداشته، در دست گرد کرده و در شکر اضافه می غلطانیم (من از شکر خام استفاده می کنم که رنگ طلایی و خوشرنگی به کوکی ها میده)، درون سيني فر چیده و در دمای 170 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه می پزیم (می دونید که زمان پخت کوکی ها بسته به اندازه کوچک و بزرگی آنها و داغی فر می تونه 1-2 دقیقه، کمتر یا بیشتر بشه) 
    بعد از خنک شدن در ظرف دردار نگهداری کنید