مواد لازم:
کره 100 گرم
کره بادام زمینی 120 گرم
شکر سفید 70 گرم
شکر قهوهای 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ارد 225 گرم
نمک 1 پینچ
طرز تهیه:
کره، کره بادام زمینی و شکرها رو با همزن خوب می زنیم تا سبک و نرم شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده، بعد از مخلوط شدن، شیر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم، از مواد به اندازه گلوله های کوچکی برداشته، در دست گرد کرده و در شکر اضافه می غلطانیم (من از شکر خام استفاده می کنم که رنگ طلایی و خوشرنگی به کوکی ها میده)، درون سيني فر چیده و در دمای 170 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه می پزیم (می دونید که زمان پخت کوکی ها بسته به اندازه کوچک و بزرگی آنها و داغی فر می تونه 1-2 دقیقه، کمتر یا بیشتر بشه)
بعد از خنک شدن در ظرف دردار نگهداری کنید