بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه جدول اندازه گیری و تبدیل مواد

  • بازدید: 96
جدول اندازه گیری و تبدیل مواد

جدول اندازه گیری و تبدیل مواد

جدول اندازه گیری و تبدیل مواد

  1. هر پیمانه شیرینی پزی معادل یک لیوان 250 میلی لیتری است.
     کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
    یک لیوان آرد 150 گرم 
    یک لیوان شکر 230 گرم 
    یک لیوان کشمش 180 گرم 
    یک لیوان پودر قند 160 گرم 
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم 
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم 
    یک لیوان ماست 200 گرم 
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم 
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم 
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم 
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 
    1 پیمانه آرد 150 گرم
    1 پیمانه شکر 200 گرم
    1 پیمانه روغن 200 گرم
    1 پیمانه شیر 250 گرم
    1 قاشق سوپخوری روغن20 گرم
    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
    1 لیوان آرد 150 گرم
    1 لیوان شکر 230 گرم
    1 لیوان کشمش 180 گرم