مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
زرده تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
شکر ۱/۲ پ
نشاسته ذرت ۱/۴ پ
نمک ۱/۴ ق چ
شیر ۲ پ
عصاره وانیل ۱ ق چ
کره ۵۵ گرم
طرز تهیه:
۱. تخم مرغ و زرده ها رو به همراه شکر با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شه.
۲. نشاسته رو اضافه و مجدد میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ شه ( این دو مرحله با هم نهایتا ۵ دقیقه).
۳. شیر رو روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد و بعد همونطور که تخم مرغ هارو با همزن برقی میزنیم شیر داغ رو کم کم بهش اضافه میکنیم. وقتی کمی رقیق شد همزن رو خاموش و همه شیر رو یهو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
۴. حالا کل مخلوط رو توی دیگ برمیگردونیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه.
۵. وقتی غلیظ شد از کره رو اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا به خورد کرم بره و از حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.
۶. حالا همونطور که داغه به یه کاسه منتقلش میکنیم و روشو سلفون میکشیم طوریکه سلفون روی خود کرم رو بگیره و به کرم بچسبه و حداقل واسه ۴ ساعت میذاریم تو یخچال تا کاملا خنک شه و بعد استفاده میکنیم.
این میزان کرمفیل برای حدود ۴۵ تا کاپ کیک مناسبه.