بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرمفیل

  • بازدید: 192
کرمفیل

کرمفیل

کرمفیل

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
    زرده تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
    شکر ۱/۲ پ
    نشاسته ذرت ۱/۴ پ
    نمک ۱/۴ ق چ
    شیر ۲ پ
    عصاره وانیل ۱ ق چ
    کره ۵۵ گرم


    طرز تهیه:


    ۱. تخم مرغ و زرده ها رو به همراه شکر با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شه.
    ۲. نشاسته رو اضافه و مجدد میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ شه ( این دو مرحله با هم نهایتا ۵ دقیقه).
    ۳. شیر رو روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد و بعد همونطور که تخم مرغ هارو با همزن برقی میزنیم شیر داغ رو کم کم بهش اضافه میکنیم. وقتی کمی رقیق شد همزن رو خاموش و همه شیر رو یهو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
    ۴. حالا کل مخلوط رو توی دیگ برمیگردونیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه.
    ۵. وقتی غلیظ شد از کره رو اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا به خورد کرم بره و از حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.
    ۶. حالا همونطور که داغه به یه کاسه منتقلش میکنیم و روشو سلفون میکشیم طوریکه سلفون روی خود کرم رو بگیره و به کرم بچسبه و حداقل واسه ۴ ساعت میذاریم تو یخچال تا کاملا خنک شه و بعد استفاده میکنیم.

    این میزان کرمفیل برای حدود ۴۵ تا کاپ کیک مناسبه.