بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک پنیری

  • بازدید: 172
کیک پنیری

کیک پنیری

کیک پنیری

  1. مواد لازم:


    ◽️آرد دو و یک چهارم پیمانه
    ◽️شکر یک و نیم پیمانه
    ◽️کره ۱۰۰گرم
    ◽️تخم مرغ چهار عدد
    ◽️پنیر ماسکارپونه یک بسته معادل ۲۰۰گرم
    ◽️بیکینگ پودر دو ق.چ
    ◽️وانیل نصف ق.چ(وانیل خالص باشه)
    ◽️رنده پوست لیمو مقداری
    ◽️نمک نوک ق.چ


    طرز تهیه:


    کره رو بذارید به دمای محیط برسه،با شکر که بهتره دونه هاش ریز باشه انقدر بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه،حدود پنج دقیقه،بعد پنیر و اضافه کنید و یک دقیقه بزنید،وانیل و رنده پوست لیمورو اضافه کنید،بعد اون تخم مرغهارو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم و یک دقیقه بزنید تا خوب جذب مواد بشه،آرد و بیکینگ پودر و نمک و الک کنید و تو دو مرحله به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.تو قالب میان تهی که با روغن جامد یا کره چرب شده و آردپاشی بریزید ،مواد این کیک سفته،سطح کیک و صاف کنید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت چهل و پنج دقیقه،حرارت فرها متفاوته،پس مواظب باشید نسوزه.
    میتونید تو مواد این کیک گردوی خرد شده بریزید،برای این کار حتتتما گردوهارو با یک ق.غ آرد مخلوط کنید و در مرحله آخر به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.