بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کارامبل سیب

  • بازدید: 153
کیک کارامبل سیب

کیک کارامبل سیب

کیک کارامبل سیب

  1. مواد لازم کرامبل:


    بیسکوییت پتی بور 100 گرم
    شکر قهوه ای 50 گرم
    نسکافی فوری 1 ق غ
    دارچین 1 ق غ
    کره 50 گرم


    طرز تهیه کارامبل:

    بیسکوییت ها رو در غداساز میریزیم و پودر میکنیم بعد شکر و پودر دارچین و نسکافی رو اضافه کرده کره سرد رو هم بهش اضافه میکنیم و چند تا پالس میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشه (اگه شکر قهوه ای نداشتین میتونید از شکر معمولی استفاده کنید )


    مواد لازم کیک:


    کره 150 گرم
    شکر دانه ریز 100 گرم
    وانیل کمی
    تخم مرغ 2 عدد
    ماست 150 گرم
    ارد 200 گرم
    بیکینگ پودر 1 ق م 


    طرز تهیه کیک:


    کره و شکر و وانیل رو خوب با همزن میزنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام خوب هم بزنید بعد ماست رو اضافه کنید چند ثانیه ای هم بزنید بعد ارد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردین با لیسک فولد کنید 
    یک سوم مواد رو در قالب مستطیل کوچک که چرب کردین بریزین و نصف مواد بیسکوییتی رو بریزید و با قاشق روی مایه کیک پخش کنید دو عدد سیب رو پوست بگیرین و نازک برش بدین روی کرامبل بچینید و دوباره ملات کیک رو بریزید و نصف دیگه کرامبل باقی مانده  رو روی سطح کیک بریزید و صاف کنید .
    قالب رو به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده میزاریم .
    نکته : مایه کیک خیلی سفت هس و ب نظر کم میاد اما بعد از پخت نرم و لطیف و پف میکنه