مواد لازم کرامبل:
بیسکوییت پتی بور 100 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
نسکافی فوری 1 ق غ
دارچین 1 ق غ
کره 50 گرم
طرز تهیه کارامبل:
بیسکوییت ها رو در غداساز میریزیم و پودر میکنیم بعد شکر و پودر دارچین و نسکافی رو اضافه کرده کره سرد رو هم بهش اضافه میکنیم و چند تا پالس میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشه (اگه شکر قهوه ای نداشتین میتونید از شکر معمولی استفاده کنید )
مواد لازم کیک:
کره 150 گرم
شکر دانه ریز 100 گرم
وانیل کمی
تخم مرغ 2 عدد
ماست 150 گرم
ارد 200 گرم
بیکینگ پودر 1 ق م
طرز تهیه کیک:
کره و شکر و وانیل رو خوب با همزن میزنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام خوب هم بزنید بعد ماست رو اضافه کنید چند ثانیه ای هم بزنید بعد ارد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردین با لیسک فولد کنید
یک سوم مواد رو در قالب مستطیل کوچک که چرب کردین بریزین و نصف مواد بیسکوییتی رو بریزید و با قاشق روی مایه کیک پخش کنید دو عدد سیب رو پوست بگیرین و نازک برش بدین روی کرامبل بچینید و دوباره ملات کیک رو بریزید و نصف دیگه کرامبل باقی مانده رو روی سطح کیک بریزید و صاف کنید .
قالب رو به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده میزاریم .
نکته : مایه کیک خیلی سفت هس و ب نظر کم میاد اما بعد از پخت نرم و لطیف و پف میکنه