بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ژله ای پرتقالی

  • بازدید: 126
کیک ژله ای پرتقالی

کیک ژله ای پرتقالی

کیک ژله ای پرتقالی

  1. مواد لازم:


    تخم مرغ:3عدد 
    شکر:3/4لیوان 
    روغن مایع:نصف لیوان 
    پودر ژله:1بسته 
    آرد:1/5لیوان 
    آب پرتقال یا شیر یا ماست:نصف لیوان 
    ب پ:1 ق م 
    اسانس و رنگ خوراكى:به میزان دلخواه 


    طرز تهیه:


    اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده،موادو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم.