بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر بیسکوییتی پنیری

  • بازدید: 161
دسر بیسکوییتی پنیری

دسر بیسکوییتی پنیری

دسر بیسکوییتی پنیری

  1. مواد لازم:


    1200 گرم پنیر کاتج یا لور پرچرب ویا پنیر کوآرک ویا ماسکارپونه، در دمای اتاق
    250 گرم کره، در دمای اتاق
    1 پیمانه پودر شکر
    1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    36 بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی
    وانیل


    مواد لازم سس شکلاتی:


    1/4 پیمانه کره خرد شده
    1/2 پیمانه شکر
    3 قاشق غذاخوری پودر شیر خشک
    1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
    2-3 قاشق غذاخوری آب جوش
     


    طرز تهیه:


    کره و شکر رو خوب بزنین با همزن، تا پوک شه، کم کم خرده های پنیر رو اضافه کنید، و به هم زدن ادامه بدین، بعد مخلوط رو به دو قسمت تقسیم کنین، به یکی وانیل و به دیگری،پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد روی فویل، 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روشون از مخلوط کاکائویی بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، بعد دوباره روش 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روش مخلوط وانیلی رو بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، سپس وسطش باقیمانده مخلوط کاکائویی رو بمالین، عکس مراحل در کانالم، بعد به درازا، بیسکوییت هارو تا کنین تا بشکل هرم بشه و باقیمانده مخلوط وانیلی رو روش بمالین و بزارین یخچال.بعد از سفت شدن میتونین شکلشو مرتب تر کنین.
    برای سس، همه موادو بجز شیر خشک روی حرارت ملایم قرار بدین و بجوشونین، بعد بردارین از روی حرارت و شیر خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین خوب.بعد ازینکه سس ولرم شد، یعنی خوب سرد شد، روی دسر بریزین. بعد یک شب در یخچال قرار بدین.