بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیروک مربایی

  • بازدید: 122
پیروک مربایی

پیروک مربایی

پیروک مربایی

  1. مواد لازم:


    کره ۱۷۵ گرم
    شکر ۱پیمانه سرخالی 
    زرده تخم مرغ ۳عدد
    سفیده تخم مرغ ۱عدد
    آرد ۳پیمانه 
    بکینگ پودر ۲ق م
    وانیل کمی
    شیر یک سوم پیمانه
    مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی ۱پیمانه
     


    طرز تهیه:


    کره گرم را با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ شه بعد زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم میزنیم. 
    سپس یک سفیده را اضافه کرده و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کردیم به همراه شیر اضافه میکنیم و ورز میدیم .
    خمیر این شیرینی از کیک سفت تر است. 
    من کمی از خمیر رو داخل قالبای تارت ریختم و👇
    یک چهارم از خمیر رو کنار گذاشته کمی آرد بزنین و با وردنه باز کنین و به صورت نوارهای یکدست ببرید و روی مارمالادها به صورت افقی قرار بدین .
    یک عدد زرده را با برس روی نوارها بمالید . ودر طبقه ی وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ از قبل گرم شده قرار بدین. بعد از پخت میتونین کمی پودر قند روش بپاشین.

    میتونین به جای مارمالاد ، کرم فیل هم بزنین ، اونم عالییی میشه.