بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر پوره موز و بستنی

  • بازدید: 83
دسر پوره موز و بستنی

دسر پوره موز و بستنی

دسر پوره موز و بستنی

  1. مواد لازم:


    موز  6عدد
    شکر  2ق.غ
    اب  نصف پیمانه
    شیر  نصف پیمانه
    وانیل  نوک کارد
    ژله الوئورا  1بسته
    بستنی وانیلی  یک پیمانه
    رنگ خوراکی  چند قطره
    اب جوش  یک ونیم پیمانه


    طرز تهیه:

    موزها رو با اب (نصف پیمانه )و شکر به مدت هشت دقیقه روی گاز با شعله متوسط میگذاریم(عکس شماره 2).شعله را خاموش کرده وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا وانیل مخلوط شود.سپس با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی موزها رو له کرده تا کاملا سفت و کشدار شود(عکس شماره 3).میگذاریم تا کاملا سرد شود.ژله الوئورا رو با یک ونیم لیوان اب جوش بن ماری میکنیم چند قطره رنگ زرد هم اضافه میکنیم.ژله که سرد شد موزها رو اضافه میکنیم.شیر را اضافه کرده سی ثانیه هم میزنیم.بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده رو هم اضافه میکنیم و سی ثانیه هم میزنیم(عکس شماره 4).قالب رو چرب کرده مواد را درونش ریخته(عکس شماره 5) و در یخچال میگذاریم. 4 یا 5 ساعت بعد اماده هست.
    نکته: 
    1.موز اصلا سیاه نباشه.
    2.رنگ خوراکی بهتر ژله ایی باشه.
    3.اگر خیلی شیرین دوست دارین به مقدار شکر یک قاشق اضافه کنید.
    4.شیر باید کم چرب باشه.
    5.این دسر بافتی کاملا نرم داره که بسیار واسه سرو کردن بعد از غذا اصلی مناسب هست.