بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کروسان شکلاتی

  • بازدید: 113
کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی

  1. مواد لازم:


    آرد تقریبا ۳/۵پیمانه
    شکر ۱/۲پیمانه
    کره ۱۰۰گرم
    مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
    شیر ولرم ۱پیمانه
    نمک ۱پنس
    تخم مرغ ۲عدد
    شکلات به اندازه لازم 


    طرز تهیه:


    خمیر مایه را با ۱ق غ شکر و۱/۳پیمانه شیر ولرم مخلوط کرده کنار بگذارید.
    تخم مرغ وشکر ونیمی ازکره که به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط وبعد آرد و خمیر مایه ونمک را اضافه کنید آرد تا حدی که به دست نچسبد اضافه کنید وخمیر را خوب ورز داده تا نرم و یکدست شود ۱ساعت خمیر را استراحت داده و بعد خمیر را چند تکه کرده و به اندازه کوچک با وردنه باز کرده مابین آن را با بقیه کره چرب کنید و دانه دانه روی هم بگذارید.
    در آخر با وردنه خمیرهای روی هم را یکی کرده ومثلثی برش زده ومیان آن را شکلات والبته من گردو خرد شده هم گذاشتم بگذارید و رول کنید.
    برای رومال آن هم زرده تخم مرغ را با یک ق غ شیر و یا شربت بار مخلوط کرده و بزنید روی آنها.
    در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بستگی به دمای فرتان بگذارید.
    نوش جان ،امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.