بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی شوکولاتی

  • بازدید: 97
کوکی شوکولاتی

کوکی شوکولاتی

کوکی شوکولاتی

  1. مواد لازم:


    کره....... ۱۵۰ گرم
    شکر قهوه ای ........ سه چهارم پیمانه
     100 گرم شکر دانه ریز
    تخم مرغ....... ۲ عدد
    زرده تخم مرغ...... یک عدد
    وانیل...... یک چهارم قاشق چایخوری
    شکلات نوتلا...... نصف پیمانه
    آرد...... 300 گرم
    پودر کاکائو..... ۱۲۰ گرم
    جوش شیرین...... 1 و یک چهارم قاشق چایخوری
    آرد ذرت....... یک قاشق چایخوری
    نمک...... یک چهارم قاشق چایخوری
    چیپس شکلات..... 225 گرم


    طرز تهیه:


    فر رو روی 180 درجه روشن کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید
    کره نرم شده رو داخل ظرفی ریخته یک دقیقه با همزن بزنید شکر قهوه ای و شکر ریز رو  افزوده و هم بزنید تا شکر به خورد کره بره تخم.مرغ و زرده و وانیل رو افزوده با دور تند هم بزنید همزن رو کنار گذاشته نیمی از نوتلا رو افزوده هم بزنید در ظرفی جدا مواد خشک رو که ارد جوش شیرین و  آرد ذرت و نمک و پودر کاکائو هستند مخلوط کرده و کم کم به مواد افزوده خوب مخلوط کنید یک فنجان از شکلات چیپسی رو افزوده و هم بزنید نیمه دیگر نوتلا رو اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید
    حالا با قاشق اسکوپهایی از خمیر روی کاغذ روغنی بچینید فاصله ها حدود دو برابر اسکوپ بگیرید در فر حدود 10 دقیقه بپزید تا از خامی در بیاد سپس از فر خارج کرده بقیه شکلات چیپسی ها رو روی کوکی های داغ بریزید و کمی فشار بدید