مواد لازم برای 18-20 تا کوکی:
۱/۲ پیمانه کره نرم
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای تیره
۱ تخم مرغ
۱ پیمانه آرد برنج
۱/۲ پیمانه آرد برنج قهوه ای
۱/۲ ق چ جوش شیرین
۱/۴ ق چ دارچین
۱/۲ ق چ اسانس وانیل
۱/۲ پیمانه کشمش
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
طرز تهیه:
فر رو با ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی های فر رو کاغذ بکشید
کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید. آردها، جوش شیرین و دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کشمش و گردو رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
خمیر رو با دو قاشق روی سینی هایی که آماده کردید اسکوپ کنید و برای ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی بشن داخل فر بپزید.
بعد کوکی ها رو از سینی جدا کنید و بذارید روی توری خنک بشن.