بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی بدون گلوتن آرد برنج، گردو و کشمش

  • بازدید: 164
کوکی بدون گلوتن آرد برنج، گردو و کشمش

کوکی بدون گلوتن آرد برنج، گردو و کشمش

کوکی بدون گلوتن آرد برنج، گردو و کشمش

  1. مواد لازم برای 18-20 تا کوکی:


    ۱/۲ پیمانه کره نرم
    ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای تیره
    ۱ تخم مرغ
    ۱ پیمانه آرد برنج
    ۱/۲ پیمانه آرد برنج قهوه ای 
    ۱/۲ ق چ جوش شیرین 
    ۱/۴ ق چ دارچین 
    ۱/۲ ق چ اسانس وانیل
    ۱/۲ پیمانه کشمش
    ۱/۲ پیمانه گردو خرد شده


    طرز تهیه:


    فر رو با ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی های فر رو کاغذ بکشید 
    کره و شکر رو با هم بزنید تا کرمی بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید. آردها، جوش شیرین و دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کشمش و گردو رو اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
    خمیر رو با دو قاشق روی سینی هایی که آماده کردید اسکوپ کنید و برای ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی بشن داخل فر بپزید. 
    بعد کوکی ها رو از سینی جدا کنید و بذارید روی توری خنک بشن.