بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای آناناس

  • بازدید: 103
پای آناناس

پای آناناس

پای آناناس

  1. مواد لازم:


    آرد دو و نیم لیوان 
    شکر یک لیوان سر خالی 
    ماست شیرین نصف لیوان 
    روغن مایع نصف پیمانه 
    کره ۵۰گرم 
    تخم مرغ دو عدد 
    بکینگ پودر یک ق چ 
    کمپوت آناناس نصف قوطی
    وانیل یک ق م 


    طرز تهیه:


    ابتدا زده تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن مایع و ماست و کره رو به ترتیب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و آرد رو با بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر آخر سفیده ها رو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره و آرام به مایع کیک اضافه میکنیم ودر قالبهای مینی تارت میریزیم و روی هر کدام یک حلقه آناناس میزاریم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه ۱۸۰درجه ۳۰دقیقه قرار میدیم.(من یک ق پودرنارگیل هم به مواد اضافه کردم و یک ق از آرد کم کردم و یک ق نشاسته ذرت بهش اضافه کردم)