بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان لئوپارد

  • بازدید: 69
نان لئوپارد

نان لئوپارد

نان لئوپارد

  1. مواد لازم:

    شیر ولرم  یک و نیم پیمانه 
    روغن مایع  یک پیمانه 
    تخم مرغ  یک عدد
    آب  یک دوم پیمانه
    شکر  ۲ قاشق سوپخوری
    نمک  یک دوم قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری  ۹گرم
    آرد  به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    آب ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط میکنیم و ۱۰دقیقه می گذاریم تا عمل بیاید.روغن مایع و شیر ولرم و تخم مرغ را مخلوط کرده و خمیر مایه آماده را افزوده و بعد آرد را به تدریج افزوده تا خمیری لطیف بدست بیاد که به دست نچسبه.(نکته:بیش از حد آرد اضافه نکنید همین که خمیری شد وبه دست نچسبید کافیه)کمی ورز داده و به مدت ۲۵دقیقه روی خمیر را پوشانده و استراحت میدهیم تا ور بیاید.
    بعد به اندازه دلخواه برداشته و داخل آن مقداری پنیر سفید قرار داده و فرم میدهیم .روی سینی فر کاغذ رو غنی انداخته ونانها رو با فاصله میچینیم.
    برای مواد رویی نان: 
    نصف پیمانه آرد برنج را با ۱قاشق غذاخوری شکر و۵ گرم خمیر مایه فوری و نصف قاشق چایخوری نمک و نصف  پیمانه آب را مخلوط میکنیم و روی نان ها می مالیم و داخل فر ۱۶۰درجه  سانتیگراد میپزیم تا روی نانها طلایی بشه.
    لطفا عکس رو ورق بزنید تا بافت نان را هم ببینید.
    من داخل نون از پنیر سفید فتا استفاده کردم .