مواد لازم:
برای کراست
بیسکوییت پتی بور: 1 الی 5/1 بسته
کره : 100 گرم
برای فیلینگ
خامه فرم گرفته قنادی: 200 میلی لیتر
پنیر خامه ای 200 گرم
ژله آلوئورا: 1 پاکت
برای روی کیک
ژله توت فرنگی: 2/1 پاکت
توت فرنگی برای تزیین
قالب کمربندی سایز متوسط
کاغذ روغنی: به اندازه کف قالب
طرز تهیه:
ابتدا بیسکوییت ها را داخل کیسه فریزر میریزیم و از روی کیسه با گوشت کوب آن ها را کمی خرد میکنیم. بعد آن ها را داخل دستگاه خرد کن/ آسیاب ریخته تا پودر شوند. سپس کره را آب کرده وبا پودر بیسکوییت مخلوط میکنیم و ته قالب روی کاغذ روغنی ریخته و با قاشق صاف میکنیم و 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
برای فیلینگ خامه را با همزن برقی کمی میزنیم و بعد پنیر خامه ای را به آن می افزاییم و باز هم میزنیم. پودر ژله را با 2/1 لیوان آب جوش حل کرده و آن را به مخلوط خامه ای می افزاییم. سپس آن را داخل قالب مذکورریخته و به مدت 3-2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
برای روی چیز کیک، ژله توت فرنگی را با 2/1 لیوان آب جوش حل و با 2/1 لیوان آب سرد رقیق کرده و روی چیز کیک میریزیم روی آن توت فرنگی خرد شده میچینیم و در نهایت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار میدهیم. *نکته: قطر فیلینگ باید از تمامی لایه ها بیشتر و قطر لایه رویی(توت فرنگی) از همه لایه ها کمتر باشد.