بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نکات کیک اسفنجی

  • بازدید: 97
نکات کیک اسفنجی

نکات کیک اسفنجی

نکات کیک اسفنجی


  1. ۱ – قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.(میتونید از روغن جداکننده هم استفاده کنید)

    ۲ – برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.

    ۳ – استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.

    ۴ – مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.
    5_ازتخم مرغ خنک استفاده کنید.