بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت به

  • بازدید: 71
تارت به

تارت به

تارت به

  1. مواد لازم:

    برای خمیر:
    175 گرم آرد
    60 گرم شکر
    75 گرم کره، سرد
    3 زرده تخم مرغ
    1 پنس نمک
    5 گرم وانیل شکری

    برای روش:
    4 عدد به
    1 لیوان شیر
    1 لیوان شکر
    5 گرم وانیل
    1 قاشق چایخوری دارچین
     


    طرز تهیه:


    آرد، شکر و کره رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، زرده ها، نمک و وانیل رو اضافه کنین و ورز بدین تا جمع و جور شه،(میتونین یکدفعه همه موادو با هم ورز بدین، خودش اینجوری گفته بود، راحت)، بعد از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارین و با سلفون بپوشونین و 30 دقیقه بزارین یخچال.در این حین خمیر رو باز کنین و داخل قالب تارت که چرب کردین و آرد پاشیدین، بزارین، بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنین و 30 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
    برای پوره به، به هارو رنده کنین و بهمراه شیر و شکر، داخل قابلمه بریزین، روی حرارت ملایم بپزین تا نرم شن، دارچین و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا پوره شه.بعد بزارین سرد شه.بعد خمیری که یخچال بود رو دربیارین و برای تزیین روی تارت آماده کنین، بعد تارت رو از فر دربیارین و پوره به رو داخلش بریزین و با خمیر باقیمانده تزیین کنین و دوباره بزارین فر تا سرخ شه.