بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت هندوانه

  • بازدید: 70
تارت هندوانه

تارت هندوانه

تارت هندوانه

  1. مواد لازم:


    مارشمالو  سفید ۵۰۰ گرم 
    کره ۷ قاشق غذاخوری
    کورن فلکس یا برنجک یا گندمک شیرین ۷ فنجان
    رنگ مجاز خوراکی سبز ، سفید، قرمز
    چیپس شکلات به میزان لازم
    اسانس خوراکی با طعم هندوانه  


    طرز تهیه:


    ابتدا ۱۵۰ گرم مارشمالو را با ۲ قاشق کره را بصورت بن ماری نرم و روان کنید.مقداری رنگ سبز و اسانس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رنگ مورد نظر حاصل شود.سپس ۲ فنجان کورن فلکس یا گندمگ شیرین اضافه کنید و مخلوط کنید و دست خود را کمی چرب کنید و دور تا دور قالب دایره وار جای دهید بصورتی که فرم قالب را بگیرد .
    قسمت سفید رنگ را با ۱۰۰ گرم مارشمالو و ۱ قاشق کره و ۱ فنجان کورن فلکس یا گندمک شیرین و رنگ سفید و اسانس مطابق روش قبل آماده کنید و در قالب کنار رنگ سبز جا دهید و خوب فشرده کنید.
    برای رنگ قرمز هم ۲۵۰ گرم مارشمالو و ۴ قاشق کره و رنگ قرمز و اسانس و بقیه کورن فلکس یا گندمک شیرین را مطابق روش قبل آماده کنید و در مرکز قالب جا دهید و فشرده کنید.
    در مرحله پایانی مقداری چیپس شکلات را بعنوان تخم هندوانه روی قسمت قرمز قرار دهید و قالب را در یخچال قرار دهید تا سرد و منسجم شود.
    برای سرو برش بزنید و نوش جان کنید.