بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل

  • بازدید: 75
سس کارامل

سس کارامل

سس کارامل

  1. مواد لازم:

    شکر يک پيمانه(دويست گرم)

    کره شش قاشق غذاخورى(هشتاد و پنج گرم)

    خامه نصف پيمانه(صد و بيست ميلى گرم)


    طرز تهیه:

    شکر را در ظرفى روى شعله ملايم بذاريد تا ذوب بشه,هم نزنيد و فقط ظرفو تکان بديد تا بطور يکسان ذوب بشه و رنگش عسلى تيره بشه,بعد بلافاصله کره را اضافه کنيد, وقتى ذوب شد حرارت را خاموش و خامه را اضافه کنيد و سريع هم بزنيد تا يکدست بشه.اجازه بديد خنک بشه و بعد داخل شيشه بريزيد.
    سس کارامل در شيشه در بسته براى دو روز در دماى اتاق و دو هفته در يخچال ماندگارى داره.
    نكته:اگر بعد از اضافه كردن خامه(به علت سرد بودن خامه) موادتون سفت شد،يكم روي حرارت ملايم بذاريد و هم بزنيد تا يكنواخت بشه.

    نکته: سس كارامل براي كيك ها و دسر ها خيلي كاربرد داره. حتي در كنار ميوه هاي تازه به عنوان سس و ديپ ميتونيد ازش استفاده كنيد. براي روي بستني هم عاليه.