بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چند نکته برای پخت کیک بهتر

  • بازدید: 57
چند نکته برای پخت کیک بهتر

چند نکته برای پخت کیک بهتر

چند نکته برای پخت کیک بهتر


  1. 1_همیشه تمام مواد به دمای محیط رسیده باشد.
    2_وزن تقریبی هر تخم مرغ متوسط که در کیک پزی استفاده میشود 60 گرم است.
    3_همیشه ارد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید تا عمل هوا دهی به ارد باعث خوب پف کردن کیکتون بشه.
    4_باید قبل از شروع به کار قالب مورد نظرتون همیشه اماده باشه که بعد درست کردن مواد کیک بلافاصله در قالب ریخته بشه.
    5_همیشه با دو ضربه به قالب حاوی مواد هوای اضافه کیک را خارج کنید..به این ترتیب کیک بیشتر عمل می اید.
    6_شکر استفاده شده در کیک و شیرینی پزی در صورت امکان ریز باشد.