بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک با فیلینگ گاناش

  • بازدید: 67
کاپ کیک با فیلینگ گاناش

کاپ کیک با فیلینگ گاناش

کاپ کیک با فیلینگ گاناش

  1. مواد لازم:

    ارد 1 پ
    روغن مایع 1/2 پ
    شکر 1/2پ
    شیر 1/6پ
    تخم مرغ 2عدد
    بکینگ پودر1/2ق چ
    وانیل 1/2ق چ


    طرز تهیه:


    تخم مرغ و شکر ،وانیل را با همزن حسابی بزنید تا طبق معمول حجم مواد دو برابر و کرم رنگ بشه بعد شیر را اضافه کنید تا بخورد مواد رود.بعد از ان روغن را بیافزایید.بعد از ان با لیسک ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید..مواد را در قالبهای مافین بریزید. در فر گرم شده 180 درجه به مدت تقریبی 20الی 25 دقیقه قرار دهید.تا زمانی که با تستر چوبی تست میکنید تمیز بیرون اید.

    فیلینگ گاناش تهیه شده با مقدار مساوی خامه و شکلات خرد شده به این ترتیب که خامه را روی حرارت گاز گذاشته تا از کنار خامه حباب زده شود.شکلات خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود.وقتی سرد شد فریز کنید برای 2یا سه ساعت.نترسید یخ نمیزنه فقط سفت میشه و بعد با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیره و در قیف ماسوره دار بریزید و روی کاپ کیکهاتونو باهاش ماسوره بزنید.